Juuli Ojansuu Vaasan vaalipiirin vihreiden toiminnanjohtajaksi

Vaasan vaalipiirin uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu FM Juuli Ojansuu. 

– Odotan innolla paikallisiin vihreisiin toimijoihin tutustumista ja kolmen maakunnan alueella kiertämistä syksyn aikana. Pääsemme heti yhdessä  tukemaan Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjaa, tekemään eurovaaleja sekä valmistautumaan vuoden 2025 alue- ja kuntavaaleihin, Ojansuu kertoo.

Ojansuu on työskennellyt Satakunnan Vihreiden toiminnanjohtajana viimeiset neljä vuotta ja ottaa haltuunsa nyt myös Vaasan vaalipiirin alueen. Ennen Vihreitä hän on työskennellyt mm. tuottajana viestintätoimistossa ja tapahtumissa.

– Asuinpaikkani pysyy edelleen Porissa, mutta minua tullaan näkemään säännöllisen usein Vaasan vaalipiirin alueella. Sukuani asuu mm. Etelä-Pohjanmaalla, mistä äitini on aikanaan muuttanut Poriin, eli tämä on oiva tilaisuus nähdä myös heitä samalla useammin, toteaa Ojansuu.

Uuden toiminnanjohtajan valinta tuli ajankohtaiseksi, kun Mikko Jokipii lopetti tehtävässään kesällä. Ojansuu aloitti tehtävässään 1.9.2023.

– Olemme iloisia, että Ojansuu tarttui innolla ehdotukseemme ryhtyä myös Vaasan vaalipiirin toiminnanjohtajaksi. Halusimme tehtävään kokemusta sekä näkemystä, ja sitä nyt todella saamme, kertoo Vaasan vaalipiirin puheenjohtaja Lotta Alhonnoro.