Elina Sahlgren aloittaa Vaasan vaalipiirin vihreiden vaalityöntekijänä 1.11.2022

Mustasaarelainen Elina Sahlgren on valittu Vaasan vaalipiirin vihreiden vaalityöntekijäksi. Vaasan vaalipiirin vihreät vahvistivat valinnan lokakuun kokouksessaan. Sahlgrenilla on vaalipiirin laajaa tuntemusta, sillä hän on viettänyt lapsuutensa Kokkolassa ja on asunut sittemmin Vaasassa ja Vaasan lähistöllä yli 10 vuotta. Sahlgren saavutti myös ensikertalaisena ehdokkaana kunnioitettavat 80 ääntä aluevaaleissa 2022 Pohjanmaan hyvinvointialueella.

“Politiikka on aina ollut salainen paheeni – nyt voi vihdoin jännityksellä sanoa, että pääsen toteuttamaan sitä hyveenä yhdessä mahtavien työkavereiden ja vihreiden eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa. Seinäjoen kesän 2023 puoluekokouksen järjestäminen jännittää sekin, mutta hyvällä tavalla”, kertoo Elina Sahlgren.

Sahlgrenin tehtävänkuvaan kuuluu erityisesti viestinnälliset sisällöt sekä vaalipiirin vihreiden ehdokkaiden avustaminen matkalla kohti vuoden 2023 eduskuntavaaleja.

“Upea saada aiemmin ehdokkaana ollut Elina nyt mukaan työntekijätiimiin vahvistamaan koko vaalipiirin kattavaa osaamista ja monikielistä viestintää”, kommentoi Vaasan vaalipiirin vihreiden puheenjohtaja Lotta Alhonnoro.

Vaasan vaalipiirin vihreät ovat julkistamassa vielä 8 uutta ehdokasta eduskuntavaaleihin jo julkistettujen 8 henkilön lisäksi. Seuraavat julkistukset ovat luvassa marraskuussa.